Harta

Apartament në shitje

Vetëm 100.000 Euro

Tipi: 1+1
Siperfaqja: 70 m2

Kati i pare. Mundesi per shfrytesim biznesi.
Vendndodhja: “Rruga Fortuzit”, prane Ministrise se Drejtesise
dhe kryqezimit me Bulevardi Zogu I.

Na kontaktoni:
0672000100