Integral Educational Programs
ka kenaqesine t’ju ftoje per prezantime te veçanta ne lidhje me
pranimin ne shkollat e mesme dhe universitete elitare ne Britanine eMadhe, Europe dhe Amerike!

Prezantimet do te zhvillohen ne:

28 Shtator, ora 18:00 – Tirane
29 Shtator, ora 18:00 – Vlore
30 Shtator, ora 18:00 – Berat
01 Tetor, ora 18:00 – Elbasan
02 Tetor, ora 18:00 – Shkodër

Mundesi takimi personal me perfaqesuesit e shkollave!

Ne prezantim do te mund
te takoheni personalisht me perfaqesuesit e shkollave dhe kolegjeve te
perzgjedhura nga Britania e Madhe, Zvicra, Spanja dhe Gjermania:
Mander Portman Woodward

– European University Business School
– Swiss Education Group
– ABBEY DLD Group of Colleges

Gjithashtu do te mund te takoheni personalisht me konsulentet e Integralit per te marr informacione te vlefshme ne lidhje me sistemet dhe programet e ndryshme arsimore.

Per me shume informacion dhe per t’u regjistruar, klikoni:

Formulari i kontaktit

Para-regjistrimi ju garanton nje takim personal me perfaqesuesit e shkollave. Regjistrohuni qe te jeni te sigurt, sepse vendet dhe oraret jane te kufizuara.

Shpresojme qe keto takime  te arrijne ne sa me shume familje qe kane nevoje
per informacion te perditesuar ne lidhje me arsimimin jashte vendit.

P.S.
Nese keni miq apo te njohur te cilet mund te jene te interesuar te marrin pjese ne prezantimin, jeni te lutur ta shperndani kete e-mail.

Mendoni per te ardhmen e femijeve tuaj, duke filluar tani!