phone
0682029807

 

image

Përshëndetje !

Njihuni me oferten tonë të muajit Gusht.

Apartament 1+1

Sipërfaqja 61 m2
Çmimi 43.000 Euro

button

 

image

Apartament i përkryer

Apartamenti është i mirëorganizuar dhe me orientim nga veri – lindja. Prezantimi i parë në të bëhet me korridorin e hyrjes, i cili siguron ndarjen e zonës së ditës me zonën e natës. Zona e ditës integron ambjentin e ndenjies, gatimit dhe ngrënies. Dhoma e fjetjes është e bollshme, me organizimin dhe privatësinë e nevojshme.Ajo ka dalje direkte ne lozhë.Tualeti është i shfrytëzueshëm nga të dyja zonat.

 

 

Dorado Magnet

A.Rruga Frosina Plaku, Nr, 40, Tiranë C 0682029807 T 042225338
E [email protected] W www.kontakt.al