Tur
magjepes

Me lire
dhe mE mirE
se te tjeret

Grup i konfirmuar
– Praga, Parisi i Lindjes
dhe turi i Danubit.

Vetëm 279 Eur

img
Shikoni itinerarin
e turit tone
– Praga, Parisi i Lindjes dhe turi i Danubit
03.09.2015
Tirane-Zagreb
Nata e parë
04.09.2015
Zagreb-Viene-Prage
Tur panoramik Zagreb & tur panoramik ne Viene
05.09.2015
Turi i Prages
Me guidë në gjuhen Shqip.
06.09.2015
Prage-Dresden-Prage
Turi i Dresdenit
07.09.2015
Prage-Bratislave-Budapest
Tur panoramik Bratislave
08.09.2015
Budapest-Beograd-Tirane
Dita e fundit, kthimi
Turet
Pasardhese?
Paris, Octoberfest dhe Turi i Madh i Europes.
3 Tetor
0696205245
Rruga “Sulejman Delvina” Nr 7, Tiranë
(pranë Stadiumit Dinamo)
Tel: 0696205245, 044805222