Telefono dhe prenoto paketën: 04 451 44 21
Paketa Verore Dormeo
Dyshek + Jorgan + Jastëk + Këllëf
Filloni një ditë ndryshe, plot energji dhe freski me paketën Dormeo. Mos humbni kohë por nxitoni të përfitoni nga kjo Super Ofertë!
Dyshek me 15 vjet garanci!
Jorgan & Jastëk antialergjik
Seti i këllëfëve 100% pambuk
kurseni 17.000 Lekë
Sasitë e dyshekëve janë të limituara
Zgjidhni dyshekun tuaj >
Dyshek me interes
Jastëk Siena 2 Copë
Seti i këllëfëve Una Jeshil
Valixhe me rrota
Jastëk Siena 2 Copë
Seti i këllëfëve Una
Valixhe me rrota
Jastëkët
me copëza memory. Pjesa verore e cila vetëajëroset lehtësisht dhe pjesa
dimërore me thurje për t’ju dhënë më shumë ngrohtësi!
Çmimi: 11.990 Lekë
Çmimi në ofertë: 6.990 Lekë
Ndonjëherë,
thjeshtësia është më e bukur. Seti i këllëfëve njëngjyrësh është
perfekte për ti shtuar gjallërinë dhomës tuaj të gjumit.
Çmimi: 3.990 Lekë
Çmimi në ofertë: 2.490 Lekë
Valixhet
Dormeo kanë një fortësi mahnitëse. Sistem mbyllje me dryn të koduar.
Materiali i valixhes është dizenjuar për ti rezistuar pluhurave.
Çmimi: 12.780 Lekë
Çmimi në ofertë: 6.390 Lekë
Më shumë >
Më shumë >
Më shumë >
Shtresa Xhel 3+1 Freskuese -30%
Shtresa me xhel Dormeo Siena 3+1 do te siguroje nje ambjent gjumi shplodhes dhe te freske duke filluar nga 12,590 lekë
Nxitoni, sasitë janë të limituara
Siena Gel
Këllëf mbrojtës i dyshekut
Jastëk me 10 pozicione
Jastëk Udhëtimi Rainer
Këllëf mbrojtës për dyshekun
Jastëk me 10 pozicione
Jastëk Udhetimi Rainer
Këllëfi
100% kundra ujit dhe me vetëajërosje, do t’ju sigurojë një ambjent të
freskët dhe të thatë dh i shton jetëgjatësinë dyshekut tuaj.
I disponeshëm: në 3 përmasa
Çmimi në ofertë: 3.990 Lekë
Kombinimi
i jastëkut të gjumit dhe një jastëku në formë trekëndëshi e bejnë atë
të përdorshëm në çdo rast, ideal për të çlodhur shumë pjesë të trupit.
Çmimi: 5.990 Lekë
Çmimi në ofertë: 3.990 Lekë
Ky
jastëk do të bëjë të gjitha udhëtimet humë të rehatshme. Transformohet
nga forma e tij klasike në formë U-je duke garantuar udhëtim të
relaksuar.
Çmimi: 2.990 Lekë
Çmimi në ofertë: 1.990 Lekë
Më shumë >
Më shumë >
Më shumë >
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Dormeo, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.
Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale
të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.