Porta Teknika
Porta garazhi seksionale me panel sandwich
Moderne – Të sigurta – Të qeta – Jetëgjatë – Të termoizoluara – Estetike
foto kryesore
Zgjidhni modelin e portes tuaj që ju kombinon me shtepinë !
Porte garazhi me kuadrate
Porte garazhi me dere kembesoresh
Porte garazhi imitim druri
Porte garazhi me boje RAL
Porta industriale per magazina dhe servise
foto
Ju ofrojmë elektromotorre për porta garazhi
te markës Sommer “Made in Germany” me 5 vjet garanci !Automatizoni portën tuaj dhe shijoni cdo ditë komoditetin
duke shtypur vetëm nje buton !
foto
Porta Teknika shpk
Adresa: Autostrada Tirane – Durres Km 7 (perballe Albtelecom)
Tel: +355 686037215 E-mail: [email protected] Web: www.portateknika.al