Jetaircenter
Pushime ne Korfuz, 2 persona
All inclusive, data 09/07-16/07
7 netë, 2 persona, 710 Euro
Image
Aquis Park Hotel 3* All inclusive
7 netë, 2 persona, 699 Euro
Image
Alkionis Hotel 3* All inclusive
7 netë, 2 persona, 510 Euro
Image
Hellinis 3*, All Inclusive
7 netë, 2 persona, 582 Euro
Image
Corfu Belvedere 3*, All Inclusive
7 netë, 2 persona, apartament, 120 Euro
Image
Studio Romeo & Juliet
Apartament me gatim vete
Per te gjitha:
Shtesa 55€ për transportin vajtje – ardhje nga Tirana.
Pushime ne Halkidiki, 2 persona
All inclusive, data 09/07-16/07
7 netë, 2 persona, 677 Euro
Image
Kriopigi Beach 4* All inclusive
7 netë, 2 persona, 770 Euro
Image
Athos Palace Hotel 4* All inclusive
*Per te gjitha Shtesa 55€ për transportin vajtje – ardhje nga Tirana.
Antalya
Fëmijët fluturojnë Falas në Fluturimin datës 15 Korrik Tiranë – Antalya.
Zen The Inn Resort & SPA 5*, Ultra All Inclusive, Alanya, 7 Ditë €579/person
Zbritjr 15% për Nisje pas 10 Korrik dhe Fëmijët fluturojnë Falas në Fluturimin e datës 15 Korrik Tiranë – Antalya.
Pemar Beach Resort 5* All Inclusive, Alanya, 7 Ditë €597.
Zbritje 32% për Nisje 11 Korrik, 36% për Nisje 15 Korrik dhe 34% për Nisje 18 Korrik dhe Fëmijët fluturojnë Falas në Fluturimin e datës 15 Korrik Tiranë – Antalya.
Presa Di Finika 5*, Ultra All Inclusive, Kemer, 5 Ditë €536.
2 Fëmijë Falas deri 13 vjeç në Hotel dhe Fëmijët deri 12 vjeç fluturojnë Falas në Fluturimin e datës 15 Korrik Tiranë – Antalya.
Çmimi €536 për person për 6 netë Nisje 11 Korrik dhe €584 për person për 7 netë Nisje 15 Korrik.
Albanian Explorer
Bulevardi Bajram Curri, Nr. 108/3, (perballe Gjykates se Rrethit Tirane), Tirane
Tel: 042251581 | 0682020420
Email: [email protected], Web: albaniaeplorer.com, Facebook