Përfitoni nga super oferta për të bërë tuajin një apartament atik te rezidenca AnA me një çmim të papërsëritshëm!
Apartament 3+1 me një verandë të mrekullueshme, me pamje nga jugu dhe me një çmim në super ofertë. 328 m2
Per vetem 159.000 Euro!
Image
Na kontaktoni
[email protected]
www.ana.kontakt.al
068 90 22 933