I sigurt dhe i pastër
Ne japim 100% garanci per uje te pijshem dhe te sigurt,
sido qe te jete uji ne hyrje te shtepise.
Është plotësisht e mundur !
Shumë njerëz po e shikojnë ujin e ambalazhuar si një alternativë ndaj ujit të çesmes. Por është krejtësisht e mundur që nga rubineta e shtëpisë tuaj të merrni ujë të freskët dhe të filtruar. Përderisa cilësia e ujit varet nga burimi i tij, ka një shumllojshmëri filtrash që janë në gjendje të plotësojnë kërkesat tuaja. Ato janë të lehta për t’u instaluar dhe mirëmbajtur dhe mund të jenë pikerisht ato qe ju bëjne që “ta flini mendjen” për ujin që përdorni.
Llojet e papastërtive të ujit
Papastertite e ujit ndahen ne kater grupe
, por qe mund te eliminohen te gjitha.
Shija dhe aroma e keqe
Ne rast se uji juaj ka shije dhe arome te keqe, ju mund te perfitoni nga perdorimi i filtrave tane me karbon. Gjithashtu, uji i juaj mund te kete shijen e klorit, nje element i provuar i demshem per shendetin e njeriut.
Ndryshku dhe grimcat
Ju mund te vini re se ne ujin qe perdorni ka grimca te vogla qe notojne ose bien ne fund te enes. Te gjitha keto mund te vecohen me lehtesi duke perdorur filtrat tane. Instalohen vecmas ose per te gjithe sistemin.
Bakteriet dhe viruset
Ju e njihni rrezikun e tyre. Ne shumicen e rasteve uji i kontaminuar me to nuk ka asnje shenje te dukshme, por ata mund te jene aty si nje kercenim serioz per shendetin tuaj dhe te familjes. Fatmireshisht, filtrat tane menjanojne te gjitha bakteriet dhe viruset.
Plumbi
Sipas teknologjise se vjeter, tubat qe sjellin ujin ne shtepine tuaj mund te jene te bashkuar me plumb. Ju e dini, plumbi eshte nje element mjaft helmues dhe me pasoja te renda. Fatmireshit, edhe per kete papasterti kemi zgjidhje.
Bëni një zgjidhje të sigurt dhe përfundimtare !
A jeni i sigurt për ujin që përdorni?
– Në rast se jo, është koha që të bëni zgjedhjen e duhur!
Eshtë krejtësisht e mundur që nga rubineta e shtëpisë tuaj të merrni ujë të freskët dhe të filtruar.
Mbroni shëndetin tuaj, atë të femijëve dhe kurseni para, sepse shëndeti i mirë fillon nga uji i mirë
.
Realizoni një zgjidhje të përhershme në pikat fundore (rubineta) ose për të gjithë shtëpinë.
Këtë “Alb Uji” e realizon në mënyrë profesionale dhe kosto efektive!
Ne ju ofrojmë:
Teknologjine me te mire dhe te fundit ne pajisjet e pastrimit te ujit.
Cmime te arsyeshme.
Instalimin e filtrave dhe te sistemeve te filtrimit.
Mirembajtje te filtrave dhe te sistemit te pastrimit.
Zgjidhje specifike per nevoja industriale.
Konsulente falas per te zgjedhur ate qe ju pershtatet me mire.
Informacione të tjera
Në lidhjet qe ndodhen djathtas ju mund të gjeni informacione të dobishme në lidhje me ujin e pijshëm, rreziqet që mund të vijnë prej tij si dhe avantazhet e sistemeve tona të filtrimit.
Kur nuk e pini, pse e hani ?
https://twitter.com/postajuaj/status/616410888954859520
Vera dhe problemet me ujin e pijshem.
https://twitter.com/postajuaj/status/616412706711711744
Shijoni ndryshimin !
https://twitter.com/postajuaj/status/616414403559337984
Albuji shpk
Rruga Dritan Hoxha, Blloku i pallateve Gintash, Laprake, Tirane
Tel: 0682088232 | 0665867474 | 0694722963 Web: www.albuji.com