Topshop Albania
Porosit online ose Telefono: 04 451 44 21
Ngisni makinën në mënyrë të sigurtë Ditën & Natën!
Ditën & Natën me ekranin qartësues Clear View
Produkti më i shitur,
në shtetet fqinje tani vjen edhe në Shqiperi. Sasitë janë shumë të
vogla dhe ju sugjerojmë të porosisni menjëherë, dhe të siguroni ekranin
tuaj qartësues.
redukton ndriçimin e dritave të trafikut gjatë natës dhe zbut ndriçimin e diellit gjatë ditës
qartëson shikimin në kohë me shi, mjegull dhe borë
me 2 anë: e verdha përdoret gjatë natës dhe ana gri gjatë ditës
Çmimi: 2.490 Lekë
Porosit ekranin Clear View »
Ekrani Clear View
Më në fund një ekran qartësues për udhëtimet me makinë
Ekrani Clear View
është një zgjidhje perfekte e cila bën të mundur shpërndarjen e rrezeve
të diellit dhe dritës, dhe ju lejon të keni një pamje të qartë.
Gjithashtu ajo bën të mundur qartësinë e pamjes edhe në ditët me shi,
borë apo mjegull..
Ekrani është i përshtatshëm për çdo shofer, veçanërisht për shoferët profesionistë, për njerëzit që mbajnë syze, të cilët nuk mund të mbajnë syze dielli dhe njerëzit me sy të ndjeshem.
Ekrani Clear View
Ekrani Clear View montohet lehtë në çdo makinë
Vendosni ekranin Clear View tek mbrojtësja ekzistuese e makinës tuaj me anë të kapses, dhe ju mund të zgjidhni të përdorni ekranin e verdhë ose gri për të shpërndare rrezet e diellit.
Kliko për më shumë informacion »
Mbroni veten dhe familjarët tuaj
nga frenimet e shpejta; shikoni pengesat në kohën e duhur me Clear View
– dhe ju do të shijoni pamjen e mrekullueshme përgjatë gjithë rrugës
tuaj..
Clear View Clear View Clear View Clear View
Shijoni perëndimin dhe lindjen e diellit. Udhëtoni të qetë gjatë natës. Mos lejoni që bora të ndërpresë udhëtimin tuaj. Shikoni më qartë nëse është mjegull.
Porosit ekranin Clear View tani sepse sasitë janë të limituara »
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Top Shop, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.
Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.