Skeduli i transportit Korfuz
Qershor
D H M M E P SH
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 15 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Korrik
D H M M E P SH
1 3 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 25
27 28 29 30 31
Gusht
D H M M E P SH
30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 29 29
Shtator
D H M M E P SH
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 2
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Skeduli i transportit Halkiditi
Qershor
D H M M E P SH
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 15 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Korrik
D H M M E P SH
1 3 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 25
27 28 29 30 31
Gusht
D H M M E P SH
30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 29 29
Shtator
D H M M E P SH
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 2
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Pushime All Inclusive Korfuz dhe Halkiditi
16/6/2015-23/6/2015
Aquis Sandy Beach Resort 4* Korfuz
7 nete, All inclusive
410 Euro / personi
16/6/2015-23/6/2015
Aquis Park Hotel 4*
Korfuz
7 nete All inclusive
290 Euro / personi
16/6/2015-23/6/2015
Gelina Village Waterpark 5*
Korfuz
7 nete All inclusive
280 Euro / personi
15/6/2015-22/6/2015
Macedonia Sky 2*
Halkidiki
7 nete All inclusive
330 Euro / personi
15/6/2015-22/6/2015
Elea Village 3*
Halkidiki
7 nete All inclusive
400 Euro / personi
15/6/2015-22/6/2015
Chrousso Village3*
Halkidiki
7 nete All inclusive
430 Euro / personi
Albanian Explorer
Bulevardi Bajram Curri, Nr. 108/3, (perballe Gjykates se Rrethit Tirane), Tirane
Tel: 042251581 | 0682020420
Email: [email protected], Web: albaniaexplorer.com
Facebook