topshop
Topshop rekomandon Sandalet verore Walkmaxx
walkmaxx
sandalet verore
Oferta më e mirë verore!
Sandalet e reja Walkmaxx
Të lehta dhe të rehatshme.
Shollë inovative e rrumbullakët
Pa lidhëse për tu përshtatur më mirë me këmbën tuaj
Kafe dhe të zeza – Nr: 40-45
Bezhë, Gri dhe Blu – Nr: 36-39
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi në ulje: 3,490 Lekë
50% ULJE ÇMIMI!
Porosit tani! >>
sandalet verore
sandalet verore
Modelet verore Walkmaxx
Sandale për femra
Numrat: 36-39
Sandale për meshkuj
Numrat: 40-45
Canvas Loafers
Numrat: 36-45
Sandale
Sandale
Loafers
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi në ulje: 3,490 Lekë
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi në ulje: 3,490 Lekë
Çmimi normal: 6,990 Lekë
Çmimi Club5: 5,990 Lekë
Porosit tani >
Porosit tani >
Porosit tani >
Shapka për femra
Numrat: 36-39
Shapka për meshkuj
Numrat: 40-45
Atlete Running
Numrat: 36-45
Sandale
Shapka
Atlete
Çmimi normal: 3,990 Lekë
Çmimi Club5: 2,990 Lekë
Çmimi normal: 3,990 Lekë
Çmimi Club5: 2,990 Lekë
Çmimi normal: 8,490 Lekë
Çmimi Club5: 7,490 Lekë
Porosit tani >
Porosit tani >
Porosit tani >
Facebook Për pyetje rreth produkteve tona mund të telefononi në numrin: 04 451 44 21 dhe operatorët tanë do ju informojnë rreth ofertave të momentit.
Facebook Bashkohu me ne në faqen tone Facebook Top Shop, për të ndjekur ofertat, këshillat, uljet dhe lojrat tona. Kliko këtu dhe pëlqeje faqen tona.
Studio Moderna Albania sh.p.k, Rr: Sami Frashëri, Përballë Drejtorisë Rajonale
të Policisë, Kulla ‘METROPOL’ Kati 1, Tirane, Albania.