EUROPEAN SEAWAYS
Perkushtim dhe garanci në portet shqiptare që prej vitit 2008.
European Seaways zgjeron aktivitetin duke investuar në linjën
e re Brindisi – Vlorë me tragetin F/B Horizon.
Operim NON-STOP për gjatë gjithë vitit dhe çmime konkuruese.
Mendo Ndryshe!
www.europeanseaways.com NEW
LINE

BRINDISI – VLORE

STARTING FROM 07.05.2015
BOOK NOW

M/N HORIZON
BRINDISI – VALONA e v.v

SCONTI FINO AL 50%
SERVIZIO ATTIVO
TUTTO L’ANNO

TARIFFE SPECIALE PER IL CAMION
COMMISSIONI FINO AL 15%

KONTAKT Tel/Fax: +355 52 227234
E-Mail: [email protected]