PORTA TEKNIKA
Tel: 068 60 37 215

Ofrojme kompleksitetin e sherbimeve nga dizenjimi, prodhimi, automatizimi deri tek dorezimi i telekomandes ne dore.

Ështe shume e rendesishme per ne . . .

– te perdorim materialet, pajisjet, veglat, dhe makinerite e pershtatshme per prodhim preciz dhe estetik.
– te kualifikojme dhe specializojme tekniket tane duke i trajnuar vazhdimisht nga specialistet hungarez dhe gjerman.

Image
porta hekuri
porta autoportante
kangjella rrethimi
kangjella ballkoni
kangjella shkallesh
struktura metalike
porta automatike
porta garazhi
porta per magazina
barriera parkimi
sisteme parkimi
Image
Porta Teknika shpk
Adresa: Autostrada Tirane – Durres Km 7 (perballe Albtelecom)
Tel: +355 686037215 E-mail: [email protected] Web: www.altimex.al