Jetaircenter
Oferta të minutës
së fundit

Turet me te bukura me cmimet me te lira
Image
Prage – Tour i konfirmuar

13/05

10 vendet e fundit
329 € 229 €
Image
Barcelona – Tour i konfirmuar

20/05

8 vendet e fundit
399 € 379 €
Image
Valbona – Tour i konfirmuar

16/05

55 € 49 €
Image
Shkolle verore ne Londer dhe Oxford

02/07; 16/07

1999 € 1499 €
Gjithashtu: Çmimet më të lira në linjat ajrore
Roma €170
Milano €160

 

Pisa €170
Venezzia €140

 

Torino €160
Genova €160

 

Paris €200

 

Bruksel €200
Amsterdam €210

 

New York €520

 

Golden Travel & Tours
Rruga Myslym Shyri, përballë Gjykatës së Lartë, Tiranë
Tel/Fax: 042270759; Cel: 0692032220; E-mail: [email protected]
Lagjia Pjeter Budi, Perbri Raiffesen Bank, Burrel
Cel:
+355 69 68 60 555