Shitet biznes i garantuar
Foto Kryesore
Per arsye emigrimi, shitet Makineri per prodhimin e fasoletave. Makineria aktualisht eshte ne gjendje pune shume te mire.
Cmimi 20.000$ (i negociueshem)Ne cmim perfshihet nje sasi lende e pare leter, qese, kartona etj
Ne dispozicionin tuaj veme kontaktet me furnitoret tane brenda dhe jashte vendit.
Shikoni videon
Shikoni videon gjate punimit
Makineria aktualisht eshte ne prodhim.
Ne dispozicionin tuaj veme kontaktet me furnitoret tane brenda dhe jashte vendit.Per cdo sqarim na kontaktoni ne Tel: 069 20 28 777