Te marresh pjese ne trajnimet qe ne ofrojme
do te thote te formohesh dhe te rritesh profesionalisht

 

Mesazh nga
Ardex Consulting
Pershendetje !

Te kesh nje diplome Bachelor eshte shume mire!

Te kesh nje diplome te nivelit te dyte Master eshte akoma me mire, por nuk mjafton!
Te kompletoheni per tregun e punes, do te thote te formoheni profesionalisht.
 

 

Nese aspironi te punesoheni, apo te ngrini pozicionin Tuaj te karrieres ne Administraten Shteterore, apo ne kompani te ndryshme tregtare, atehere behuni pjese e trajnimeve ne Institutin e Trajnimeve dhe Formimit Profesional Ardex-Consulting me:

 

Office Managment
Date 14/04/2015
>> Shkarko Programin <<
Kontabiliteti ne Praktike
Date 16/04/2015
>> Shkarko Programin <<

 

Tell me and I will forget,
Show me and I will Remember,
Involve me and I will Understand.
Ardex Consulting

 

Kontakte
Tel: 0688031678
Web:
ardexconsulting.com
Email:
[email protected]
068 20 07 251
Rruga “Murat Toptani”, Eurocol Center,
kati i 3 (Pedonalja), Tirane