Të dashur miq jeni të ftuar këtë fundjavë tek Sheshi Wilson me rastin e 14-të vjetorit të kompanisë Electronic Line dhe inagurimin e dyqanit të saj të mrekullueshëm: Electronic Line Pro / Sheshi Wilson.
“Electronic Line Pro” Store 2- Sheshi Wilson, prezanton një koncept të ri të elektronikës, fokusuar në teknologjinë e fundit dhe servisin e tyre.Me një stil dhe shërbim unik “Electronic Line Pro” shpaloset si një OPEN BRAND STORE i mrekullueshëm, i cili prezanton ekskluzivisht risitë e markave më prestigjioze të elektronikës si dhe produktet e tyre më luksoze. Ekzaktësisht, produktet e markave Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Lenovo, Huawei, Mi etj, tani mund ti gjeni pranë “ELECTRONIC LINE PRO”.
Jemi krenare t’ju prezantojmë servisin OPEN BRAND më serioz në Shqipëri, me inxhinierët më të pregatitur për riparimin e pajisjeve tuaja smart.
ELECTRONIC LINE PRO është i vetmi dyqan i mrekullueshëm ku të gjitha brand-et e Hi-Tech takohen midis tyre.
Është vendi ku ju mund të blini eksperiencën e profesionisteve, informacionet e sakta mbi risitë e elektronikës dhe mbi të gjitha ti blini të parët ato.
Për hapjen e ELECTRONIC LINE PRO, u deshën 14 vite eksperiencë dhe 6 muaj punë plot mund dhe pasion.
Follow the best!
Image- Lutemi lejoni shfaqjen e tyre