Per te katertin vit rradhazi ne Hotel Rogner organizohet panairi:
“EDUKIMI JASHTE SHQIPERISE”

Ne datat:
27 Mars ora 11:00 – 19:00
dhe
28 Mars ora 11:00 – 16:00

Te gjithe te interesuarit qe do te regjistrohen online do te kene perparesi per te folur me konsulentet dhe per te marre pjese ne workshop-et e organizuara nga partneret tane gjate diteve te panairit.

Plotesoni formularin ne linkun e meposhtem duke klikuar ne butonin START, per te siguruar bileten e hyrjes ne panair.
http://www.worldeducation-al.com

HYRJA ESHTE FALAS!

Image