Digicom zoteron rrjetin me 100% fiber optike
te shtrire ne te gjithe Shqiperine

Ju ofrojme sherbimet:

  • Sherbime Interneti dhe Data Me Fiber Optike
  • Sherbime IT te pergjithshme dhe te avancuara
  • Sherbime Telefonie me opsione “Business-Class”
Dhurate
150 €
1 Muaj Prove Falas – Te Kenaqur Ose 100% te Rimbursuar
(+ modem me fiber optike falas + WIFI i Avancuar Falas)
Telefono per te rezervuar nje takim me nje nga specialistet tane ne: 045600777
Web: business.digicom.al | Email:[email protected]

Interneti me Fiber Optike DIGICOM dhe Telefonia – Business Class

DIGICOM eshte nje nga kompanite me inovatore te komunikimit ne Shqiperi. Ajo ka investuar ne nje rrjet te sajin 100% me fibra optike dhe IP. Duke i ofruar sherbim interneti me fiber optike jo vetem bizneseve por edhe klienteve familjare.
Digicom eshte pjese e ADA
Group, me eksperience 15 vjecare ne fushen e telekomunikacionit dhe
internetit dhe telefonise. Si pjese e grupit, Digicom ka
interkonjeksione te drejtperdrejta me te gjithe operatoret telefonike
nderkombetare, kjo eshte dhe aresyeja pse digicom ju ofron nje Telefoni
– Business Class, duke sherbyer si distributor shumice per shume
kompani ne Shqiperi dhe jashte saj.
Cdo dite, shume kliente i besojne teknologjise se rrjetit tone me fibra optike.
Jo shume kompani kane shansin per te ndryshuar jeten e bizneseve nepermjet inovacionit.
Ne e bejme!

 Image

Disa nga Klientet tane Biznese dhe Organizata
Image
Sherbimet per Bizneset
Internet me Fiber Optike
Telefoni me Cilesi & Opsione Biznesi Webhosting/Domain/Email FALAS Ruajtja e Sigurise se Rrjeti tuaj
Telefoni “Business Class”
Numer Telefoni me Cilesi & Opsione Biznesi Telefoni Trunk / Centrale ISDN Oferta per Numrat Jeshil 0800
Sherbime Data – VPN / Ethernet
Ethernet VPN
Opsioni i IPVPN-se me internet te shpejte
Dark Fiber
Konsulence (IT), Suport, Sherbime +
Dizenjim dhe Planifikim Rrjeti, Instalim i Serverave dhe Infrastruktures, Sherbime Backup, Suport Teknik Me Inxhinier te Personalizuar Biznesi
Image
Perse shume nga biznese po zgjedhin Digicom Shkarkoni Prezantimin
Aresyet kryesore pse shume biznese po i bashkohen digicom jane:
Cilesi me e larte Interneti, ajo e fibres optike, se bashku me cmime me te favorshme dhe pershtatura kerkesave te biznesit
Telefoni Fikse Biznesi – telefonata nderkombetare dhe kombetare
me lire se cdo operator tjeter ne Shqiperi, si dhe Digicom kujdeset qe
te mos humbni asnje telefonate, duke jua drejtuar ate ne numrin tuaj te
celularit.
Suport teknik, per cdo kerkese tuajen, duke nisur nga gjerat e
vogla te kompjuterit tuaj te biznesit, dhe deri tek centralet e
nderlikuara digitale te telefonise.
prezantimi
Telefono per te rezervuar nje takim me nje nga specialistet tane ne: 045600777
Web: business.digicom.al | Email:[email protected]
DIGICOM – Zyrat Qendrore
Rruga Dervish Hima,
Ada Tower, Kati i I-re
Tirane, Shqiperi
Shitjet: +355 45 600 777
Email:[email protected]