Logo
DHL NEWS LETTER

CMIME PROMOCIONALE PER DERGESAT MBI 10 KG EKSPORT APO IMPORT

Kompanite e vogla apo te mesme jane me shume te sukseshme te bejne biznes me boten sesa vetem brenda vendit.

Me nje partner udheheqes boteror si DHL zgjidhen te gjitha kerkesat per eksportin apo importin e dergesave ne menyre te shpejte, te sigurte dhe cmimet me te mira ne Shqiperi apo jashte saj.
Importi po aq thjeshte sa eksporti. Kontaktoni DHL dhe perfitoni nga cmimet promocionale te dergesave mbi 10 kg si ne eksport dhe ne import ne gjithe boten.
Nese e ndjeni te nevojshme mos hezitoni te konsultoni dhe merrni ndihmen e DHL-se per rregullat doganore, dokumentacionin e kerkuar, apo rezervimin e dergesave dhe kontrollin e tyre nga kompjuteri i juaj.
Te berit biznes kudo ne bote, me Gjermanine, Kinen, Italine apo SHBA, Amerike Latine apo Afrike, me DHL eshte thjeshte dhe mundesi per te shtrire biznesin e juaj. Shume mundesi ne nje treg te madh.

Kontaktoni DHL apo vizitoni Pikat e Sherbimit te DHL.
Tel: +355 (0) 42406666 | Email: [email protected]
Sherbim i dedikuar per Studentet
Jeni student dhe keni nevojë të nisni dokumenta apo pako në universitete, korpuse universitare apo shkollë kudo në botë? DHL Albania ofron cmime të vecanta për Studentët. Qofshin dokumenta apo libra,pajisje elektronike, veshje, apo gjithcka e nevojshme për një student, i njëjti cmim si për dokumenta dhe pako. Shpejtësi, siguri, besueshmëri. Gjurmim i dërgesës me anë të internetit, emailit apo telefonit tuaj celular.
Për më tepër informacion telefononi në: +355(0) 42406666 .
DHL International Albania Ltd
Autostrada Tirane – Durres , Km 8, Tirana, Albania
© 2015 DHL Express | Customer Service +355(0) 42406666 | Email [email protected] www.dhl.al