Tashme INTERNETI me FIBER OPTIKE
nuk eshte privilegj vetem i bizneseve

Tek cdo shtepi e juaja
me tarifat dhe ofertat me te mira ne treg

icon
Internet
Me shpejtesine e dritesicon
Telefoni
Zero tarife mirembajtjejeicon
Televizion
Se shpejti

dont remove

Image img


Internet deri ne 100 MB/s
Tarifat dhe ofertat tona nga me te mirat ne treg, mundesojne secilin prej jush te perfitoje nga shpejtesia dhe cilesia maksimale qe ofron teknologjia e avancuar me fiber optike.
Lexoni me shume

Njihuni me tarifat dhe ofertat tona
Ofertat e meposhtme 3, 6 dhe 12 mujore per abonimin ne internet
jane te vlefshme vetem per muajin Mars 2015

3 muaj

1 muaj Falas
Garancia e pajisjes
Tarifa e abonimit
Meso me shume6 muaj

2 muaj Falas
Garancia e pajisjes
Tarifa e abonimit
Meso me shume12 muaj

4 muaj Falas
Garancia e pajisjes
Tarifa e abonimit
Meso me shume

Cmimi

deri 1275 LEK/Muaj
Download 5 Mb/s
Me shumeimg


Telefonia Fikse
Nese keni sherbimin e internetit ne ju ofrojme numrin e telefonit falas dhe me 0 tarife mirembajtje.
Menaxhoni shpenzimet e bisedave nga numri fiks duke rimbushur kreditin aq sa mendoni se ju duhet.
Telefonia fikse ofrohet me parapagim, pa minimum te kerkuar dhe pa afat skadence.
Nese doni te njoftoheni per kreditin tuaj duhet te regjistroheni nje adrese email-i ku do ju dergohet periodikisht gjendaj e kreditit tuaj.
Telefonatat hyrese drejt numrit tuaj mund te kryhen edhe nese krediti juaj ka mbaruar.
Pervec paketave dhe tarifave me te mira qe ofrohen, SELCOM aplikon gjithmone oferta te vecanta dhe bonuse per abonime afatgjata.

Harta-image


Selcom shpk
Rruga “Ded Gjo Luli”
Mbrapa Piano Bar “Piazza”, Tiranë.
Tel: + 355 4 410 4000 / + 355 4 410 0000
Adresa 2:
Rezidenca “Kodra e Diellit”, Tirane
[email protected] | www.selcom.al