Autostar Albania

Ofron:

Gjenerata
e Re e Vajit
te Motorrit

Nje pjese e rendesishme
e automjetit tuaj
Vaji i Motorrit Mercedes-Benz është një pjesë e rëndësishme ne automjetit tuaj: si nje piston, nje guarnicion, nje rondele apo nje bullon.Mos harroni, ky vaj ka nje rol vital per luajtur ne motorrin Mercedes-Benz.
I dashur lexues

Motorri është zemra e automjetit tuaj. Vaji i Motorrit i prezantuar nga ekipi i ekspertëve te cilet ndertuan motorrin Mercedes-Benz, siguron cilësisë të lartë dhe është plotesisht i përshtatshëm për karakteristikat e motorëve Mercedes-Benz.

Me vaj origjinal, motori punon shume më mire, dhe ju përfitoni gjithmone nga potenciali i automjetit tuaj. Motori arrin nje performance optimale, minimizon konsumin, maksimizon eficencen dhe garanton nje jetegjatesi me te sigurt per te dhe gjithe komponentet e tij.

Mirembajtja e mjetit tim
Servisi im
Shërbim mirembajtje me çmim favorizues, i percaktuar per mjetin tuaj Mercedes-Benz ML – Class & GL – Class (164 & X 164).Perfshin automjetet nga viti prodhimit 2005-2011
Duke filluar nga 16.669 LEK
Oferte
deri 31/07/2015
Motorr Nafte: 280 CDI / 300CDI/320 CDI / 350 CDI / 450 CDI
Motorr Benzine: 350 / 450 / 500
Perfshihen
Kontrolli i sistemit te frenimit
Kontrolli i sistemit te drejtimit
Kontrolli i sistemit te ndricimit
Leximi elektronik i mjetit me kompjuter
Kontrolli i ujit te motorrit
Kontrolli i alkolit te frenave
Kontrolli i vajit te grupit te timonit
Informim mbi sherbimin ASSYST
Rregullim i presionit të gomave
Nderrim vaji, filter vaji
Sherbime periodike
Cmime fantastike
Përfitoni nga shërbimet periodike me çmime fantastike.
Sepse ne kujdesemi per ju.
Lloji i sherbimit
Nderrim vaji, filter vaji kambio: 22.464 Lek
Nderrim alkol freni: 4.493 Lek
Nderrim antifrize: 5.637 Lek
Mbushje me Gaz Kondicioneri: 8.000 Lek
Sherbime te tjera
Sipas Nevojes
Sherbime te mundeshme shtesë në varësi të rezultatit të nxjerre apo kilometrazhit te kryer, i cili do të bëhet në marrëveshje te plote me klientin.
Lloji i sherbimit
Nderrim Filter nafte, ajri, kondicioneri
Nderrim Ferrora I & II-ta
Nderrim Tamburo te I dhe te II-ta
Nderrim Kandele & Kandelete
Nderrim Amortizator I-re
Nderrim Jastek ajri te pasem
Nderrim Fshirese xhami
Nderrim Kembe motorri & kambio
Plotesim me AddBlue
Nderrim i Baterive te celesit
Nderrim i Baterise 12 V 95 AH
Na kontaktoni:
(04) 4 500 333
Auto Star Albania
Adresa: Autostrada Tirane -Durres, Km 7,
Kashar-Tirane
Kodi postar: 1051
fax: (04) 4 500 333
e-mail: [email protected]
web: www.autostar.al
General distributer of Daimler AG