Compose email header
Printer dhe Fotokopje me ngjyra dhe bardh e zi
Printer dhe fotokopje me ngjyra dhe bardh e zi
Toner dhe materiale te tjera ndihmëse
Asistence teknike
Zgjidhje për zyra

section image
Canon IR 1021 / 1028
Print | Fotokopje | Finisher
24 ppm A4
Kopje me nje toner: 6,500 kopje
Çmimi: 250 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IR 1022 / 1024
Print | Fotokopje | Finisher
24 ppm A4
Kopje me nje toner: 11,000 kopje
Çmimi: 199 euro
Shkarko Broshuren

left image
Zgjidhja perfekte për zyrë tuaj
Na kontaktoni dhe do t’ju sugjerojmë
zgjidhjet më të përshtatshme për nivelin e printimeve që ju keni duke ju
ulur kostot si në blerje edhe në printim
Ne ofrojmë edhe shumë versione të tjera të cilat mund ti gjeni ne showroom
right image

Canon IRA 2020 / 2030i
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 20 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 23,000 kopje
Printim me ngjyra: 19,000 kopje
Çmimi: 920 euro
Shkarko Broshuren
Zgjidhje për Prodhim

Canon IMAGE RUNNER ADVANCE 8205 / 8105
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher – Shpejtësia / Format 105 ppm A4 | Max: A3+
Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi – Printim bardh e zi me një toner:87,000 kopje
2 milion kopje garanci
Kërko Çmim
Shkarko Broshuren

section image
Canon IMAGE PRESS C1+II
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 30 ppm A4 | Max: SRA3
Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi
Printim bardh e zi: 22,000 kopje
Printim me ngjyra: 16,000 kopje
Çmimi: 2300 Euro
Shkarko Broshuren


section image
Canon IR 7095 / 7105
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 95 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi
Printim bardh e zi toner:70,000 kopje2 milion kopje garanci
Çmimi: 3200 euro
Shkarko Broshuren

Canon IMAGE RUNNER ADVANCE 9070
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher – Shpejtësia / Format 70 ppm A4 | Max:SRA3
Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi – Printim color: 72,000 kopje
Kërko Çmim
Shkarko Broshuren
Zgjidhje për biznese të mesme dhe të mëdha

section image
Canon IRC 2880/3080
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 28 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 26,000 kopje
Printim me ngjyra: 14,000 kopje
Çmimi: 600 euro
Shkarko Broshuren


section image
Canon IRAC 5030 / 5035
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 30 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 36,000 kopje
Printim me ngjyra: 27,000 kopje
Çmimi: 1700 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IRC 5151
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 51 ppm A4 | Max: A3+
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 36,000 kopje
Printim me ngjyra: 27,000 kopje
Çmimi: 1000 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IRA 6055/6065/6075i
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 55 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim Color: 56,000 kopje
Garanci: 1.5 ml kopje
Çmimi: 2900 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IRC 5185/5151/4580
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 30 ppm A4 | Max: SRA3
Rezolucioni: 1200 x 1200 dpi
Printim bardh e zi: 22,000 kopje
Printim me ngjyra: 16,000 kopje
Çmimi: 1000 euro
Shkarko Broshuren


section image
Canon IRA 4035/4045
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 35 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi toner:30,200 kopje
Çmimi: 1900 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IR 3025
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 25 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 32,000 kopje
Çmimi: 700 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IR 2545/2525/2535
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 45 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 25,000 kopje
Çmimi: 1300 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IRC 3035/3045
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 25 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 36,000 kopje
Çmimi: 850 euro
Shkarko Broshuren


section image
Canon IRA 5075/5065
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 75 ppm A4 | Max: A3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 75,000 kopje
Garanci: 1 milion kopje
Çmimi: 2000 euro
Shkarko Broshuren

section image
Canon IRAC 5051
Opsione: Print | Fotokopje | Finisher
Shpejtësia: 51 ppm A4 | Max: SRA3
Rezolucioni: 600 x 600 dpi
Printim bardh e zi: 44,000 kopje
Printim me ngjyra: 38,000 kopje
Çmimi: 2300 euro
Shkarko Broshuren

section image
TRANSPORT FALAS
INSTALIM FALAS
 
 
 
SUPORT BRENDA 2 OREVE

Telefon
+355 68 20 02 622
E-mail
[email protected]
Web
www.erisonocompany.al