Tirana International Hotel & Conference Centre
Tirana International Hotel & Conference Centre është Hoteli dhe Qëndra e Konferencave më e madhe dhe prestigjoze në Shqipëri. Me një pozicion ideal që ofron një pamje perfekte të sheshit qëndror të Tiranës dhe i rinovuar plotësisht në gusht 2014, Tirana International Hotel & Conference Centre garanton një eksperiencë të paharrueshme.Tirana International Hotel & Conference Centre is the largest and the most prestigious Hotel & Conference Centre in Albania. With an ideal location which serves a perfect view of the central square of Tirana and fully renovated on august 2014, Tirana International Hotel & Conference Centre guaranties an unforgettable experience.
Image - Lutemi lejoni shfaqjen e tyre
Information
+355 42 234185
+355 42 234188
[email protected]
http://www.tiranainternational.com
Reservation Department
Tel. +355 42 234185
Fax +355 42 232521
Mob: +355 68 60 38 980
e-mail: [email protected]

Marketing Department

Tel. +355 42 234185
Fax +355 42 234188
Mob. + 355 68 20 63 510/ 505
e-mail: [email protected]

Events Department

Tel. +355 42 234185
Fax +355 42 232521
Mob.+355 68 20 70 200
e-mail: [email protected]