Laboratori i pare i Analizave te ADN-se ne Shqiperi

Testi me i rendesishem kryhet ne laboratorin me te besuar te analizave te ADN-se. Ne jemi Natea, i vetmi laborator qe garanton rezultate 100% te sakta.

Se bashku me urimet me te mira per nje vit te mbare dhe te lumtur, ju percjellim edhe oferten tone me 10% zbritje deri ne fund te muajit Shkurt.

Image

Llojet e analizave qe ne ofrojme:

• Testi i Atesise
• Testi i Amesise
• Testi i percaktimit te vellezerve biologjik
• Testi i percaktimit te gjysherve biologjik
• Testi i percaktimit te xhaxhait/halles biologjike
• Testi i binjakeve nga nje zygote
• Testi i kromozomit Y
• Testi individual

Si dhe nje game te gjere te analizave te ADN-se

Image Ne e ruajme konfidencialitetin tuaj dhe nuk e ndajme ate me asnje pale te trete

Per informacione te metejshme lutemi na kontaktoni ne:

Adresa:
Rruga e Kavajes,mbi Qendren Globe, Tirane
Mob: +355697723212 | Tel:044809600
www.natealab.com