Star Tours
Festoni Shen Valentinin ne natyren e paprekur
Zhabjak- foto
Shen Valentini ne Zhabjak
Udhetimi me autobus komod A/C ne drejtimin Tirane-Zhabljak-Tirane; Akomodimi ne hotel me 3 + me darke dhe mengjes; Transfertat hotel-pista e skive; Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe gjate gjithe udhetimit.
13/02/2015
2 nete /3 dite 80 €
Radika - foto
Shen Valentini ne Radika Resort
Udhetimi me autobus komod A/C ne drejtimin Tirane-Radika-Tirane; Akomodimi ne hotel Radika + me darke dhe mengjes; Transfertat hotel-pista e skive; Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe gjate gjithe udhetimit.
13/02/2015
2 nete /3 dite 110 €
*) Cmimi 120 Euro/Personi; 220 Euro/Cifti
Turizem dimeror
Zhabjak- foto
Ski ne Zhabjak
Udhetimi me autobus komod A/C ne drejtimin Tirane-Zhabljak-Tirane; Akomodimi ne hotel me 3 + me darke dhe mengjes; Transfertat hotel-pista e skive; Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe gjate gjithe udhetimit.
16/01/2015
2 nete /3 dite 95 €
Kolashin - foto
Ski ne Kolashin
Udhetimi me autobus komod A/C ne drejtimin Tirane-Kolashin-Tirane; Akomodimi ne hotel me 3 + me darke dhe mengjes; Transfertat hotel-pista e skive; Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe gjate gjithe udhetimit.
23/01/2015
2 nete /3 dite 100 €
Oferta te perjavshme
Dubrovnik - foto
Dubrovnik
Hotel me 3 *, transport, HB, shoqerues shqiptar.
Cdo fundjave
2 nete /3 dite 79 €
Podgorice - foto
Podgorice
Transport, vizite ne ujvare dhe qender tregtare
23/01/2015
1 dite 45 €
Star Tours 2014
Adresa: Rruga e Durresit, Pallati 79 afer bustit Adem Jashari
Tel: 0692069694 | Email: [email protected] | Web: www.star-tours.al | Facebook