Christmas E-Mail
Eshtë padyshim një gjë e bukur, që me rastin e festave të fundvitit, ju të dërgoni nga një kartolinë të këndshme në pragun e shtëpisë së mijëra njerëzve. Por a e keni mundësinë?
Ju e keni parasysh emocionin e vjetër që shkakton trokitja në derë e postierit, shfaqja e tij dhe prekja e kartolinës së dërguar nga një mik i dashur e që përmban shprehjen “Gëzuar Festat!”
Eshtë gjë e keqe që nuk funksionon si më parë. – Por e ka një zgjidhje:
Ju mund t’i dërgoni urimet tuaja përmes emailit
dhe të dhuroni të njëtin emocion.
Ne të “Posta Juaj” mund t’ju ndihmojmë që të krijojmë dhe të shpërndajmë për llogari tuajën përmes emailit një kartolinë të këndshme urimi.
Lutemi shikoni këtu disa shembuj nga kartolinat që kemi shpërndarë vitin e kaluar.