Staf i kualifikuar dhe mikprites, si ne familje
Menu me baze produkte deti, mishi, vegjetariane
Pike ideale per takime pune, darka dhe evente
Poseidon, Freski e garantuar, gjera unike
15 vite pervoje
Te gjitha produktet e detit jane te fresketa dhe te zgjedhura me shume kujdes prej distributorit me te madh ne Shqiperi “Poseidon-R”.
Shije shtese
Ne perpiqemi qe produkti te mos humbase shijen e origjines dhe i shtojme atij shije te re unike.
Kantine unike
Me vererat me te mira si Blange, Chablis, Barolo Barale, Amarone Cesari, Vranac etj.
Dy nga ofertat tona
SALLATE FSHATI, PESHK ZGARE, UJE
800 LEK
SUPE, PESHK FRITURE, UJE
900 LEK
Menuja
Antipasta

SALLATE FRUTA DETI 500 Lek
SALLATE OKTAPODI 550 Lek
KROKETA PESHKU 450 Lek
TAVE ME FRUTA DETI 500 Lek

Pastat

TAGLIATELE ME KARKALECA DHE PESTO 420 Lek
SPAGETI ME FRUTA DETI 450 Lek
STROZZAPERTI ME KALLAMAR DHE SPINAQ 400 Lek
TAGLIATELE ME KERPURDHA 400 Lek
ORIKETE BROKOLI DHE PULE 450 Lek

Sallatat

SALLATE GREKE 250 Lek
SALLATE PERIME ZGARE 300 Lek
SALLATE CEZAR 400 Lek
SALLATE ‘POSEIDON’ 500 Lek
Rizoto

RIZOTO ME NERO DI SEPIA 450 Lek
RIZOTO ME FRUTA DETI 450 Lek
RIZOTO ME KARKALEC DHE AVOKADO 500 Lek
RIZOTO ME PULE DHE STIKA PISHE 550 Lek
RIZOTO POSEIDON 650 Lek

Supa

SUPE BROKOLI 300 Lek
SUPE PESHKU 350 Lek
SUPE FRUTA DETI 350 Lek

Peshk

MERLUC 500 Lek
BARBUN 500 Lek
KOCE 500 Lek
LEVREK 500 Lek
KALLAMAR 500 Lek
Restoranti POSEIDON
Adresa: Bulevardi “Gjergj Fishta” ( ne unaze),
100 m mbi uren e Drejtorise se Policise, ne drejtim te Shallvareve
Telefon: 069 40 10 000 | [email protected] | www.poseidon-r.com