Jetaircenter
Frymezuar nga filmi me i ri Disney “FROZEN” vijne dy princeshat me te reja Elsa dhe Ana!
Elsa dhe Ana do te vijne ne ditelindjen e princeshes tuaj!
Personazhet me te realizuar!
· Në ditëlindje do të vije surprize nje animator i veshur si personazhi i preferuar i femijes.
· Ne sjellim muzikën me paisje profesionale dhe animatori do te organizoje Baby dancing duke i mësuar fëmijët të bëjnë kërcime të kordinuara.
· Face painting, vizatimet me te bukura ne fytyre. Flutura, tigri, pirati, macja, miushi Miki, etj.
· Tollombace me forma, nje art i vertete i performuar nga animatoret tane. Lule, shpata, qenushe, zemra, elefant, mjelma etj.
Festa e vogel
* * *
7.000 Lek
Festa Baze
* * * *
10.000 Lek
Festa Super
* * * * *
15.000 Lek
Festat e fundvitit po afrojne!
NXITONI te prenotoni festen tuaj me Babagjyshin!
Festat me te bukura vetem me
4 PARTY
4 PARTY
Rruga ”Frang Bardhi” ne mjediset e jashtme te “Kristal Center”
Tel: 068 25 39 142 | 068 34 86 833 | 068 50 19 120