Paris Dhe Turi i Madh i Europes ** (Turi Nr. 29)

Nisja me 25 Nentor

8 Dite 7 Nete – 389 EURO

(Nese paguani deri ne 17 Nentor, 345 Euro)

Zagreb, Salsburg, Munih, Paris, Disneyland, Lucerne, Milano, Verona, Trogir, Split.

Viena dhe valet e Danubit

Nisja me 27 Nentor

5 Dite – 229 EURO

50 Euro me lire se te tjeret…

Zagreb, Graz, Viene, Bratislave, Budapest, Beograd …

Selanik dhe Stamboll

Nisja 27 Nentor

4 Dite – VETEM 170 EURO

Agjensia e pare qe ka bere Ture ne Stamboll Qershor 1992

ALBES CRUISES, OPERATOR TURISTIK qe prej 1992
Rruga Sulejman Delvina (perballe Stadiumit Dinamo)
Tel: 044 805 222 | 0698383157 | 0685673689 | 0673239622
www.albesturist.al | [email protected]