Parisi dhe turi i madh i Europes

25 Nentor

VETEM 389 EURO

8 dite / 7 nete

Dita e pare: Tirane – Dubrovnik- Zagreb
Dita e dyte: Zagreb -Salzburg-Munih
Dita e trete: Munih – Paris
Dita e katert: Paris Tour
Dita e peste: Paris Disneyland
Dita e gjashte: Paris – Lucerene – Milano
Dita e shtate: Milano – Verona – Trogir
Dita e tete: Trogir – Split – Tirane

Viena dhe Valet e Danubit

27 Nentor

VETEM 229 EURO

5 dite / 4 nete

Dita e pare: Tirane – Dubrovnik -Zagreb
Dita e dyte: Zagreb – Graz – Viene
Dita e trete: Viene Tour
Dita e katert: Viene – Bratislave- Budapest
Dita e peste: Budapest – Beograd -Tirane

Ture te tjera

1. Stamboll dhe Selanik, 27 Nentor, 179 Euro
2. Londer, 21 Dhjetor, 999 Euro
3. Paris, 22 Dhjetor, 389 Euro
4. USA, 26 Dhjetor, 2999 Euro

ALBES CRUISES, OPERATOR TURISTIK qe prej 1992
Rruga Sulejman Delvina (perballe Stadiumit Dinamo)
Tel: 044 805 222 | 0698383157 | 0685673689 | 0673239622
www.albesturist.al | [email protected]