Turet e arta të vjeshtës
Praga, Parisi i Lindjes dhe turi i Danubit
29 Tetor vetëm 249 euro, 4 netë 5 ditë.
Zagreb-Viene-Prage-Bratislave-Budapest-Beograd.
Vjeshtë në Stamboll dhe Selanik
15 Tetor, 30 Tetor vetem 189 euro.
Turi i parë nga Shqipëria për në Stamboll organizuar nga ne në vitin 1992.
Paris, Disneyland dhe Turi i Madh i Europës
25 Nëntor vetëm 389 euro, 7 netë, 8 ditë.
Zagreb-Salzburg-Mynih-Paris-Lucerne-Komo-Milano-Slloveni-Trogir-Split.
Viena e muzikës dhe valëve të Danubit
27 Nëntor, vetëm 229 euro, 4 netë, 5 ditë.
Zagreb-Grac-Vienë-Bratislavë-Budapest-Beograd.
Çmimi më i lirë
!
© 2014 – Albes Cruises, prane Stadiumit Dinamo
Tel: 044 805222, Cel: 0698383175, Cel: 0674188414, Cel: 0685673689
[email protected], www.albesturist.al