logo


Rruga Mine Peza 202/6
[email protected]–est.com
00355(0)683068706
www.mar–est.com
Home
Contact

v_top

DUBROVNIK 109 € Hotel 4* All
GRUP I KONFIRMUAR 03 TETOR 2014
NE CMIMIN 119 € PER PERSON PERFSHIHEN:
Akomodimi ne hotel per 2 nete. | Mengjesi, dreka,
darka, dhe pijet pa limit. | Transporti me autobuz komod AC. | Guide
turistike shpjeguese. | Siguracioni i shendetit ne udhetim. |
Transfertat dhe shetitjet sipas programit. | Shoqeruesi shqiptar.
NUK PERFSHIHEN:
Hyrjet ne muzeume apo vende, ku aplikohet pagese. | Gjithçka qe nuk eshte permendur ne kete program.

TIRANE – BUDVA – HERCEGNOVI – DUBROVNIK
DUBROVNIK – CAVTAT – KOTORR – TIRANE

Me shume →

v_top

AUSTRI – HUNGARI 269 €
GRUP I KONFIRMUAR 25 TETOR 2014
NE CMIMIN 269 € PER PERSON PERFSHIHEN:
Akomodimi ne hotel per 4 nete. | Mengjesi, &
darka, per te tera ditet e qendrimit. | Transporti me autobuz komod AC. |
Guide turistike shpjeguese. | Siguracioni i shendetit ne udhetim. |
Transfertat dhe shetitjet sipas programit. | Shoqeruesi shqiptar.
NUK PERFSHIHEN:
Hyrjet ne muzeume apo vende, ku aplikohet pagese. | Gjithçka qe nuk eshte permendur me siper.

MALI ZI – KROACI – AUSTRI – HUNGARI – SERBI – KOSOVE

Me shume →

TIRANA ALBANIA Head Office add.-1: “Mine Peza” St. 202/6
tel./fax: 00355(0)44507178 | mob.: 00355(0)683068706 | mob.: 00355(0)696800606
e-mail: [email protected] | web: www.mar-est.com

Facebook
Twitter
Google Plus
RSS Feed

© MAR-EST TRAVEL & TOURS 2014.
Design by SulovariStudio.