Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

APARTAMENT 3+1 / SIPËRFAQE 220.9 M2 / VLERA 147,000 EURO!

 
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

Apartamenti ndodhet në pjesën jug-lindore të objektit, me
verandë të orientuar nga Mali I Dajtit. Ndenjtja, gatimi dhe ngrënia
janë organizuar në një hapësirë dinamike, e cila bën edhe lidhjen me
zonën e natës.
Hapësira e ditës është e mirëndriçuar falë vetratave të
orientuara nga jug-lindja dhe lindja. Tualeti është I pozicionuar në
korridorin që lidh ambjentet e natës me zonën e ditës.
KUJDES
OFERTA ËSHTË E VLEFSHME DERI MË
13 SHTATOR 2014
PËR TA PËRFITUAR KONTAKTONI NË:
A RR FROSINA PLAKU 40 AL-1023, TIRANË
C +355 68 20 29 807
T +355 4 2225338
E [email protected]

Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën AnA!
Klikoni këtu për të parë spotin televiziv te Rezidences Libeskind

VENDNDODHJA


 


Na ndiqni në fanpage Rezidenca Libeskind – Magnet.al në Facebook.