RE1
Pike Referimi
Agjensia Imobiliare RE1
“Nr.1 in Albania”
Ju uron muaj te mbare dhe ju ofron cmime reale
me dokumentacion te rregullt per te blere
ose per te marre me qera nje prone
ose ambient qe ju deshironi.http://www.re1.al/
Ju mirepresim !Rruga e Elbasanit, pallati 20, Tirane (Perballe Ambasades Amerikane)
Tel: +35542244646 / +355674045555