Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

APARTAMENT 2+1 / SIPËRFAQE 122.9 M2 / VLERA 90,000 EURO!

 
Lejoni shfaqjen e imazheve që të lexoni të plotë ofertën nga Magnet.al!

JETESA NË KËTË APARTAMENT PËRBËN NJË EKSPERIENCË TË JASHTËZAKONSHME.
HAPËSIRAT DINAMIKE JANË TË MBUSHURA ME DRITË E NGROHTËSI NATYRALE.
TERRACA OFRON NJË PANORAMË MBRESLËNËSE TË SILUETËS SË QYTETIT DHE MALIT TË DAJTIT.
KUJDES
OFERTA ËSHTË E VLEFSHME DERI MË
29 GUSHT 2014
PËR TA PËRFITUAR KONTAKTONI NË:
A RR FROSINA PLAKU 40 AL-1023, TIRANË
C +355 68 20 29 807
T +355 4 2225338
E [email protected]

VENDNDODHJA


 


Na ndiqni në fanpage Rezidenca Libeskind – Magnet.al në Facebook.