Përfitoni nga kjo mundësi për të bërë një investim të shkëlqyer afatshkurtër.
Na jepni gjysmë ore nga koha juaj, dhe do t’ju përgjigjemi personalisht të gjitha pyetjeve tuaja.
Takimi me datë 25 në ora 11:00 – Tirana International Hotel, ku ju mund të takoheni me tregtarë të tjetrë dhe përfaqësues të markave.