Image

Stamboll 6-9 Mars nga 264 EUR/person ne dhome dyshe
Udhetimi me avion, 3 nete akomodim ne hotel 3 yje me mengjesin perfshire, guide turistike, shetitje ne Bosfor

Dubrovnik 7-9 Mars 99 EUR/person ne dhome dyshe
Udhetimi me mjet komod 2 nete akomodim hotel 4yje, mengjes dhe darke,
guide turistike

Selanik 7-9 Mars 135 EUR/person ne dhome dyshe
Udhetimi me mjet komod, 2nete akomodim ne hotel 4yje, mengjes dhe darke perfshire, guide turistike

Per rezervimet e pushimeve te veres zbritje deri ne 25%