DHL Logo
DHL NEWSLETTER

PROMOCION PER DHURATAT

DHL Albania është pranë jush këtë vit duke ju dhënë ngjyrë festave me zbritje të paharruar.

Dhuratës tuaj do t’i aplikohet një zbritje prej

65%

mbi çmimin e publikuar.

Zgjidhni dhuratën për të afërmit apo miqtë tuaj dhe DHL do ta dorëzojë në adresën e dhënë, në të gjithë botën.

Vizitoni zyrën më të afërt të DHL-së ose

kontaktoni zyrat qëndrore të DHL-së.

tel: + 355 4 2406666

e-mail: [email protected]

DHL ALBANIA ju uron GËZUAR FESTAT!

Oferta është e vlefshme nga data 1 Dhjetor deri ne datën 31 Dhjetor 2013. Pagesa Cash.

Oferta është e aplikueshme vetëm për dërgesat që konsiderohen dhurata(jo për qëllime tregtare)