Logo Stambolli me Cosmos Tours!
Për të gjithë ata që kanë kohë:

Stambolli me Cosmos Tours!

Udhëtim 12 – 15 Dhjetor 2013

Cmimi perfshin: Bileten e avionit vajtje – ardhje;Transport Aeroport / Hotel / Aeroport; Akomodimi ne hotel me 4*; Mengjesi dhe darka per ditet e qendrimit; Shetitjet sipas programit; Guide shqip; Siguracioni shendetit ne udhetim.
Stambolli

289 Euro për person në dhomë dyshe!

Cosmos Tours

Rruga “Durresit” Pallati 102, Tiranë

Tel: 042228353 / 2232701 | Cel: 0672084333 | E-mail: [email protected]