Albes Turist organizon turet e Krishtlindjeve dhe

Vitit të ri në kryeqytetet më të bukura të Evropës

Image

VIENE

23 Dhjetor 2013
5 netë, 6 ditë

269 Euro/Person

PARIS

28 Dhjetor 2013
7 netë, 8 ditë

399 EURO

Image

BUDAPEST

29 Dhjetor 2013
5 netë, 6 ditë

399 EURO

Image

TURE INDIVIDUALE (pa transport)

PUSHIME MALORE
Hotel me 5 yje
Aurora Resort, Maqedoni

All inklusive

3 netë, 299 Euro

Image

PUSHIME NE BREGDET
Hotel 5 yje në Belek, Turqi

All inklusive

5 netë 339 euro

ALBES TURIST
Rruga “Sulejman Delvina” Nr.7
Tel : 044805222 Cel: 0696136552 & 0673820686 Email: [email protected]