Ortopedia Italiane në Tirane
Sheshi “Karl Topia” (Zogu i Zi), Pallati i Albanian Qatar Center, Tirane

Tel/Fax: 044 30 85 55; Cel. 068 20 00 622

Nje ekip kirurgjikal ortoped italian i nivelit te larte

kryen vizita dhe operacione ortopedike ne Tirane.

 • Kirurgji artroskopike e gjurit per riparim te legamenteve, krociat, menisqeve, pastrim te artikulacionit.
 • Artroskopi e shpatulles per riparim te tendineve, legamenteve

  dhe pastrim.

 • Artroskopi e kaviljes.
 • Kirurgji e protezave te artikulacionit kokso-femoral (ngofjes)

  dhe gjurit.

 • Riparime te tendinave te keputura (tendini i Akilit, tendini Rotul).
 • Operacione te dores (tunel karpal, De Quervain, etj.).
 • Riparim i deformimeve te gishtave te kembes (hallux valgus).
Pacientet do te ndiqen nga nje ekip mjekesor dhe fizioterapist i nivelit te larte

deri ne sherimin e tyre te plote.