Nutribullet i Zi
Nutribullet i Zi
Nutribullet na vjen tashmë me një ngjyrë krejtësisht tjetër- I ZI!
Përgatitni salca të shijshme ose smoothie të mbushura me vitamina, Nutribullet është një pjesë e paçmuar e kuzhinës moderne. Përmban një motor me fuqi 600 W me 20.000 RPM dhe veprim ciklonik që i kthen frutat, perimet, arrat dhe akullin në pije të shijshme.
Vetëm për: 8,990 Lekë
Më shumë >>
Përfekte për smoothie
Merrni dozën tuaj ditore të vitaminave, mineraleve, fibrave dhe ushqyesve të tjerë me Nutribullet, pajisja e vetme e kuzhinës me një fuqi të jashtëzakonshme përzierjeje. Nutribullet e bën më të lehtë se kurrë kombinimin e një përzierje të shëndetshme të perimeve, frutave dhe akullit në një smoothi të shijshëm!
Më shumë >>

Nutribullet i Zi
Një libër recetash
Përveç Nutribullet ju do të merrni një libër recetash, plot me receta të shijshme dhe ushqyese që rrisin imunitetin dhe do t’ju bëjnë të ndiheni më mirë.
Nutribullet i Zi
Ide për mëngjes
Nutribullet i Zi
Ëmbëlsira te shijshme
Nutribullet i Zi
Plot vitamina
Nutribullet i Zi
Ushqim i shëndetshëm për fëmijë
Vetëm për: 8,990 Lekë
Porosit tani >>

Nutribullet i Zi