Oferta Festive
Oferta Festive
Është koha për të shijuar magjinë dhe atmosferën që na falin festat me Ulje Festive në çdo javë në produktet më të preferuara të përgatitura plot me dashuri!
Surprizojini të dashurit tuaj me vëmendje dhe dhurata të zgjedhura me kujdes dhe të sjellim magjinë në momentin më të bukur të vitit!
Ulje deri në 70%!
Zbulo Ofertat Festive >>
Ofertat Javore
Ofertat javore janë të vlefshme nga 7-13 Dhjetor.
Air Fryer Pro
Fritezë
Air Fryer Pro
-20%
9,990 Lekë
7,990 Lekë
Porosit tani >>

Tave rrumbullake FiveStar
Tavë rrumbullake FiveStar
-57%
3,490 Lekë
1,500 Lekë
Porosit tani >>

Blender 2ne1 Perla
Blender
2në1 Perla
-57%
6,980 Lekë
2,990 Lekë
Porosit tani >>

Fshese me avull
Fshesë
me avull
-20%
9,990 Lekë
7,990 Lekë
Porosit tani >>

Jorgan Ethnic
Jorgan
Ethnic
-55%
7,990 Lekë
3,590 Lekë
Porosit tani >>

Set per pjekje
Set
për pjekje
-67%
11,990 Lekë
3,990 Lekë
Porosit tani >>
Këpucë Trend Leisure Origin AW
Këpucë Trend
Leisure Origin AW
-40%
3,490 Lekë
2,090 Lekë
Porosit tani >>

Atlete Trend Leisure Ombre
Atlete Trend Leisure Ombre
-70%
6,990 Lekë
2,090 Lekë
Porosit tani >>

Cizme te gjata per femra 3.0
Gjysëm çizme
me lidhëse
-30%
4,990 Lekë
3,490 Lekë
Porosit tani >>

Dhurata ideale

NDANI MOMENTET MAGJIKE
Zbuloni Dhuratat Ideale për të dashurit e zemrës suaj!
Zbulo Dhuratën >>