image

Ofertë e limituar për 4 automjete të modelit të ri GLE 350 d 4Matic të 2019-s

Forma më madhështore e suksesit në një dimension krejtësisht të ri. Interior luksoz dhe e pajisur me sistemin më të fundit infotaintment MBUX – Mercedes-Benz User Experience për më shumë komoditet dhe siguri. Një mundësi fantastike dhe një arsye më shumë për të ndryshuar gjërat dhe për të përfituar 10,000 € zbritje për secilin prej 4 automjeteve të modelit të ri GLE 350 d 4Matic të vitit 2019 në ofertë. Përveç zbritjes
10 000 €, oferta përfshin dhe mundësinë e shkëmbimit me modelin e klientit dhe plotësimin e shumës, financim deri në 70 % të vlerës së mjetit, për një periudhë nga 1- 6 vite, me normë i interesi 3.9 %. Paketat e financimit gjithashtu mund të përshtaten sipas nevojave dhe preferencave të klientëve. Zbuloni gjithçka mbi automjetet e modelit të ri GLE 350 d 4Matic në ofertë.

image

GLE 350 d 4Matic*

Motori: 6 cilindër/L
Transmisioni: Automatik
Fuqia: 272 hp
Cilindrata: 2925 cc
Lloji i karburantit: Naftë
Konsumi i kombinuar: 7.5 lt/100 km
Ngjyra: Gri metalike
Tapiceria: Stof/lëkurë artico e zezë
Çmimi: 87,150 €
Çmimi në ofertë
77,150 €
Me shume info
image

GLE 350 d 4Matic*

Motori: 6 cilindër/L
Transmisioni: Automatik
Fuqia: 272 hp
Cilindrata: 2925 cc
Lloji i karburantit: Naftë
Konsumi i kombinuar: 7.5 lt/100 km
Ngjyra: E zezë metalike
Tapiceria: Lëkurë artico bezhë/gri
Çmimi: 87,650 €
Çmimi në ofertë
77,650 €
Me shume info
image

GLE 350 d 4Matic*

Motori: 6 cilindër/L
Transmisioni: Automatik
Fuqia: 272 hp
Cilindrata: 2925 cc
Lloji i karburantit: Naftë
Konsumi i kombinuar: 7.5 lt/100 km
Ngjyra: E bardhë polare
Tapiceria: Lëkurë artico kafe/gri
Çmimi: 89,870 €
Çmimi në ofertë
79,870 €
Me shume info
image

GLE 350 d 4Matic*

Motori: 6 cilindër/L
Transmisioni: Automatik
Fuqia: 272 hp
Cilindrata: 2925 cc
Lloji i karburantit: Naftë
Konsumi i kombinuar: 7.5 lt/100 km
Ngjyra: Blu “CAVANSITE” metalike
Tapiceria: Lëkurë artico bezhë/gri
Çmimi: 91,880 €
Çmimi në ofertë
81,880 €
Me shume info
 

AUTO STAR ALBANIA
Përfaqësues Zyrtar i Mercedes-Benz në Shqipëri

Adresa:
Autostrada Tiranë-Durrës, Km.7, 1051, Kashar, Tiranë

Mobile:
+355 69 20
91 638
 | +355 67 60 00 141
+355 67 40 70 030 | +355 68 60 60 255

E-mail:
[email protected]

Web:
www.mercedes-benz.al