image

Ju urojmë nga zemra
Gëzuar Vitin e Ri 2020!
Mbarësi dhe begati për ju
dhe familjan tuaj!

image

Klaron Security

Siguria juaj është detyrimi ynë!

Rruga Artan Lenja, Pallati “Perseus” 10/25, Tiranë

T: 0674600000 | 0674411111

W: www.klaronsecurity.com