Seti i Tavave CopperLux
Seti CopperLux me 2 Tava
Seti me 2 tava CopperLux është zgjidhja perfekte për të gatuar ushqime me pak yndyrë, thjeshtë me një pikë vaj. Material i cili është rezistent ndaj gërvishtjeve, enamel dhe çelik me copëza të vogla guri dhe bakri.
Përdoret në furrë dhe në të gjitha llojet e sobave. Seti përfshin dy tava: tavën e thellë (40x30x7) & tavën e sheshtë (41x31x3).
Është momenti për të marrë Ofertën Festive. Nxitoni!
Çmimi normal: 9,990 lekë
Oferta: 4,990 Lekë
Më shumë >>
Gatuaj dhe piq me Setin e Tavave CopperLux
Seti XXL do t’ju impresionojë. Mund të përdoret pothuajse për çdo gatim, dhe mbi të gjitha mund të përdoret edhe në sobë jo vetëm në furrë.
Seti i Tavave CopperLux
Mund të përdorni tavën e sheshtë si kapak

Seti i Tavave CopperLux
Për vakte të bollshme
Porosit tani >>