image

Profile Instagrami në shitje

Kemi nxjerrë në shitje disa profile Instagrami me ndjekës real dhe të zmadhuar me kujdes duke targetuar followers shqiptarë dhe sipas natyrës së biznesit.

Më shumë detaje mund të gjeni duke klikuar emrin e secilit profil, apo duke vizituar websitin tone www.insta.al

image

@butiku…et

10k followers

€100

 

Profil i specializuar për veshje

 

image

@dyqani….rane

9k followers

€90

 

Profil i specializuar për veshje

 

image

@al…est…shoes

11.2k followers

€112

 

Profil i specializuar për këpucë

 

image

@cosme…rana

11k followers

€110

 

Profil i specializuar për kozmetikë

 

image

@interior…er

11.6k followers

€116

 

Profil i specializuar për arredim

 

image

@son…_al

12.5k followers

€125

 

Profil i natyrës përgjithshme