Menaxher biznesi

Trajnimi Menaxher Biznesi

Data e fillimit: 7 Nëntor 2019
Trajnimi zgjat 6 javë

Orari i leksioneve
E Enjte
16:00 – 20:00
E Premte
16:00 – 20:00

Modulet e trajnimit mund t’i shikoni: ketu

Dokumentet për regjistrim
Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta
Rregjistrimet mund të bëhen edhe online në: www.ief.al/regjistrimi/

Certifikata njihet nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Tel. 067 66 58 464
Adresa:
Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-te pranë Postes nr. 8 Tirane
[email protected] | www.ief.al